Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Hummertacos med mango och guacamole

07 dec, 2016
AvRedaktionen
Hummertacos med mango och guacamole.
Lyxiga hummertacos med mango och guacamole. En färg- och smakexplosion som blir en perfekt start på en lyckad nyårsafton! De passar förstås lika bra även vid andra tillfällen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: 15 min

Du behöver:

3 humrar, kokta (går utmärkt med fryst)

6 mjuka minitortillas

1 mango

1–2 chilifrukter

1 knippe salladslök

1 kruka färsk koriander

2 avokador

1 vitlöksklyfta

1 lime, saften

3 msk majonnäs

salt

Gör så här:

Dela humrarna och gröp ur köttet, glöm inte klorna. Skär hummer- köttet i mindre bitar och fördela över tortillabrödet. Skala och skär mangon i fina klyftor. Finhacka chilin och salladslöken och lägg på bröden med rikligt med fina korianderblad. Gröp ur avokadorna och mixa ihop med finhackad vitlök, limesaft och majonnäs till en slät guacamole. Smaka av med salt och lägg guacamolen i hummertacosen.

Hummertacos med mango och guacamole.
Hummertacos med mango och guacamole.

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons