Hummercarpaccio med avokado och granatäpple

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.
13 november, 2018

4 personer

Ingredienser:

2–4 kokta humrar

1/2 granatäpple

1 avokado

1/2 kruka körvel

avokadoolja

flingsalt

färskmald svartpeppar

Gör så här:

  1. Knäck hummern och plocka ur allt kött. Skär i tunna skivor och fördela på tallrikar.
  2. Dela granatäpplet och ta ut kärnorna, ta bort alla vita beska hinnor.
  3. Skär avokadon i tunna skivor och lägg dem och kärnorna på hummern tillsammans med körvel.
  4. Ringla över avokadoolja och krydda.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: