Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.
Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Ingredienser:

2–4 kokta humrar

1/2 granatäpple

1 avokado

1/2 kruka körvel

avokadoolja

flingsalt

färskmald svartpeppar

Gör så här:

  1. Knäck hummern och plocka ur allt kött. Skär i tunna skivor och fördela på tallrikar.
  2. Dela granatäpplet och ta ut kärnorna, ta bort alla vita beska hinnor.
  3. Skär avokadon i tunna skivor och lägg dem och kärnorna på hummern tillsammans med körvel.
  4. Ringla över avokadoolja och krydda.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons