Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Höstens nya serviser på Cervera

29 aug, 2017 
AvIda Gustafsson
Kök- och heminredningsbutiken Cervera lanserar tre nya serviser i höst. Två av serviserna kommer från det egna varumärket Table Top Stories.
Annons

1. Table Top Stories – Pure

Vitt benporslin med guldkant som kommer i tre delar, assiett, tallrik och djup tallrik. En servis som passar till festen eller som ett finare vardagsporslin. Pris från 79-99 kronor.

Table Top Stories – Pure. Foto: Anna Blåvarg
Table Top Stories – Pure. Foto: Anna Blåvarg

2. Table Top Stories – Mist

Rustik, svartlaserad stengods som kommer i fyra delar, assiett, tallrik, skål och mugg som passar lika bra till frukost som till middagen. Pris från 89-109 kronor.

Table Top Stories – Mist. Foto: Mikael Lundblad
Table Top Stories – Mist. Foto: Mikael Lundblad

3. Rua Nova

Nytt för i höst är att det anrika portugisiska varumärket Rua Nova lanseras på Cervera. Företaget som grundades 1884 skapar keramik som hämtar inspiration från de karakteristiska Azulejos, de färgade kakelplattorna som syns på fasader över hela Portugal. Servisen som finns exklusivt på Cervera säljs i flera olika delar mellan 129-699 kronor.

Rua Nova. Foto: Anna Blåvarg
Rua Nova. Foto: Anna Blåvarg

Serviserna finns i butik från och mer 21 augusti.

Artikeln publicerades först på Femina.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons