Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Hemburgarlådan: Max nya gör-det-själv-kit

08 apr, 2020 
AvEmma Castman
Sugen på en saftig burgare, men vill undvika att röra dig bland onödigt mycket folk? Då kan Max nya DIY-kit vara din räddning!
Annons

Max har den senaste tiden gjort en lång rad nya lanseringar. Från vegetariska nuggets och spännande mac ‘n’ cheese till nytänkande hamburgare med plantbaserat protein.

Nu väljer hamburgerkedjan dessutom att utvidga sitt sätt att leverera maten. Det nya initiativet kallas för Hemburgarlådan – och möjliggör för kunderna att färdigställa sina burgare i det egna köket.

– En specialare från oss i speciella tider, börjar Christoffer Bergfors, som är vice koncernchef på Max, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en Max-burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i den. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept, så balansen blir perfekt.

Det innehåller DIY-lådan

Hemburgarlådan fungerar alltså som ett gör-det-själv-kit, och rymmer ingredienser till fyra kompletta burgare.

Annons

Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Max eget Friscobröd, cheddarost, kedjans originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. Man kan också addera dessert till sin box – och då kommer den med fyra chokladrika Lava Cakes.

– Jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare från Max, så kan man själv leka med smakerna. Gillar du hetta? Addera lite sambal oelek eller varför inte jalapeño. Möjligheterna är många, men bara om du vill – hemburgaren funkar precis lika bra som den kommer också, säger chefskocken Jonas Mårtensson.

För att göra kockandet så smidigt som möjligt medföljer även instruktioner om hur du grillar eller steker ditt kött, samt recept och information om produkterna.

Prislappen?

Gör-det-själv-kitet kostar 149 kronor utan efterrätt och 199 kronor med.

Du kan köpa lådan på Max restauranger från och med den 9 april. Lådan går även att beställ i Max drive in, samt få hemkörd via Foodora, Uber Eats eller Wolt.

Foto: Max

LÄS MER:

Annons