Helgmeny med uppdaterade italienska smaker

Helgmeny med uppdaterade italienska smaker.

Veckans helgmeny består av uppdaterade, italienska rätter. Vad sägs om minipizza till förrätt, pasta till huvudrätt och tiramisu till efterrätt? Till det en riktigt god fördrink.
10 november, 2017

FÖRDRINK:

Grapefruktbellini med rosmarin

Bellini är en underbar och lyxig champagnedrink. Här med den härliga kombinationen rosmarin och grapefrukt.

Till receptet >>

Grapefruktbellini med rosmarin.

Grapefruktbellini med rosmarin.

FÖRRÄTT:

Minipizza på tortilla med löjrom

Löjrom möter pizza i en fantastisk kombination. Med färdiga tortillas går den här förrätten snabbt och enkelt att fixa.

Till receptet >>

Minipizza på tortilla med löjrom.

Minipizza på tortilla med löjrom.

HUVUDRÄTT:

Pasta pancetta med valnötter och parmesan

Originalets pancetta är här utbytt mot betydligt mer prisvärt stekfläsk – som smakar minst lika gott!

Till receptet >>

Pasta pancetta med valnötter och parmesan.

Pasta pancetta med valnötter och parmesan.

EFTERRÄTT:

Tiramisu med kola och jordgubbar

Uppdatera din tiramisu med kolasås och jordgubbar. Servera i glas och pudra över kakao och toppa med mynta.

Till receptet >>

Tiramisu med kola och jordgubbar.

Tiramisu med kola och jordgubbar.