Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Helgmeny med ärtsoppa, kalvstek och vit chokladblondie

07 nov, 2018
AvRedaktionen
Lättlagat och lyxigt! Bjud över vännerna på den här härliga trerättersmenyn med klassiska smaker. Enkel att göra, men sagolikt god!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Grön ärtsoppa med räkor och wasabikräm

Går enkelt att förbereda och ha på vänt i kylen. Servera soppan kall och toppa med wasabikräm, räkor och dill eller persilja.

Till receptet >>

Grön ärtsoppa med räkor och wasabikräm.
Grön ärtsoppa med räkor och wasabikräm.

HUVUDRÄTT:

Kalvstek med frästa bönor och basilikakräm

Saftig stek med krispiga bönor, frisk basilikakräm och kryddig klyftpotatis. Finns det fettkappa på köttet, behåll gärna den.

Till receptet >>

Kalvstek med frästa bönor och basilikakräm.
Kalvstek med frästa bönor och basilikakräm.

EFTERRÄTT:

Vit chokladblondie med hallon och mandel

Bakas enkelt i långpanna och står sedan snällt och väntar på gästerna. Servera med kaffe och kanske en klick glass eller grädde.

Annons

Till receptet >>

Vit chokladblondie med hallon och mandel.
Vit chokladblondie med hallon och mandel.

Här hittar du fler härliga helgmenyer >>

Av: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons