Artikeln innehåller reklamlänkar

Köp vår kokbok Härliga helg! Massor av lättlagade menyer

Köp vår kokbok Härliga helg!

Vill du ha tips på snabb och enkel bjudmat? Missa då inte vår kokbok "Härliga helg" som vi tagit fram i samarbete med kokboksförfattaren Anna Jonassen och fotografen Peter Phililps. I boken finns 23 lättlagade menyer, anpassade för 4–6 personer.
21 augusti, 2017

Vi har alla stått inför frågan: Vad ska vi bjuda på till helgen? Vare sig det gäller en fredagsmiddag för vännerna, brunch för grannarna eller söndagslunch för släkten – och det brukar oftast vara svårt att komma på något bra att bjuda på.

Med anledning av det bestämde vi oss på ELLE mat & vin för att skapa en återkommande avdelning i tidningen: Härliga helg. Förhoppningsvis skulle den lösa problemen! Härliga helg skulle nämligen bara bestå av tre rätter (förrätt, varmrätt och efterrätt) och till det skulle vi bjuda på ett eller två vintips. Inga långa ingredienslistor, inga krångliga recept, och om något tog tid att laga skulle det vara sådant som skötte sig själv i ugnen så att du fick tid till annat. Även den som lagar maten ska ju hinna vara med och njuta.

Och vilken succé det blev! Härliga helg har blivit en av tidningens mest älskade och lästa del och vårt drömteam med receptmakare Anna Jonassen och fotograf Peter Phillips lyckades så bra med sitt uppdrag att den nu har blivit en kokbok på Lava förlag i samarbete med ELLE mat & vin. Det är vi otroligt stolta och glada över!

I boken hittar du gamla favoriter, men också förstås helt nya inspirerande recept. En av de få kokböcker du har behållning av hela livet, det kan jag lova. Den är en perfekt present också, istället för en blomma, till exempel.

Jenny Norberg

Tf Innehållschef, ELLE mat & vin

Härliga helg finns att köpa i Aller media shop >> (länk till Aller media shop)

Här är ett urval av innehållet: