Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är designporslinet du kan klicka hem på Cyber Monday

Här är designporslinet du kan klicka hem på Cyber Monday

Det är nu under Cyber Monday du ska passa på och fynda designklassiker och nya roliga inslag i köket. För tänk så roligt att kunna duka upp med vackra tallrikar och fina skålar varje dag.
26 november, 2018

Om du har gått och kikat på snygga tallrikar eller koppar men inte tyckt att du har haft råd, är det nu du ska öppna plånboken. Cyber Monday är rena rama porslinsparadiset för den som vill ta sina köksskåp till nästa nivå. Passa på att fynda! Tänk på att en del webbshoppar har en webbkod som du ska ange i kassan för att få det lägre priset.

Ittala, tallrik Taika

Fantasifulla serien Taika från Ittala består av skålar, koppar och tallrikar i starka färger och vackra djurmönster. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

Tokyo Design, tallrik Sedan

Stilrent fat från Tokyo Design. Den randiga dekoren är lätt att matcha med andra mönster. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

PotteryJo, djup tallrik Daisy

Gyllengul djup tallrik från PotteryJo med blomstermönster i relief. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

Rörstrand, tallrik Eden

Designklassikern Eden från Rörstrand kommer att stå sig i många år framöver. Du hittar den till nedsatt pris här. (länk till butik)

Jonathan Adler, skål Dora Maar

Skål från Jonathan Adler med ansiktsmönster. Perfekt för blomsterarrangemang eller servering. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Rörstrand, skål Swedish Grace Winter Edition

Rörstrands Swedish Grace finns nu i vintertappning med dekor som passar den kalla årstiden. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

Tokyo Design, skål Cobalt blue

Större skål i högblank blå färg från Tokyo Design. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

Filippa K/Rörstrand, skål Ink Stripe

Filippa K:s samarbete med Rörstrand har resulterat i en stilren kollektion med koppar, skålar och tallrikar. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till butik).

Arabia, tekanna Mumin

Tekanna från Arabias muminserie. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Spode,  frukostkopp Blue Italian

Större kopp med fat i gammeldags design i blått och vitt från Spode. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Jonathan Adler, fat Carnaby Zebra

Zebrafatet från Jonathan Adler är perfekt som fruktfat på ditt coffeetable, eller bara som det är som en prydnad. Du hittar det till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Gustavsberg, kaffekopp Berså

Vem har inte någon gång drömt om att ha en hel kaffeservis i serien Berså? Nu kan du hitta den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Marimekko, tallrik Oiva/Siirtolapuutarha

Den svartvita tallriken från Marimekkos serie Oiva/Siirtolapuutarha är snygg som uppläggningsfat eller att äta på. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Design House Stockholm/Elsa Beskow, skål Blåklint

Somrigt vacker skål med motiv från Elsa Beskows sagor. Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Rosenthal, salladsskål Versace Prestige Gala

Vad är väl lyxigare än att få servera sallad ur en skål designad av Versace? Inget! Du hittar den till nedsatt pris här (länk till RoyalDesign).

Läs mer:

Så påverkar olika glas drycken – 12 glas som lyfter festen

13 snygga glöggmuggar till vinterns glöggmys