Eleganta, enkla och goda små spett passar utmärkt till fördrinken. Skär halloumin i sockerbitsstora bitar. Klyfta fikonen och fördela allt på små cocktailpinnar.
Av Redaktionen
06 juli, 2018
ca 15 st
Tid: 15 minuter
Du behöver:
200 g halloumi
5 fikon
1 näve små salladsblad (typ mangoldskott och spenatblad)
ekologisk crema di balsamico
cocktailpinnar
Gör så här:
Skär halloumin i sockerbitsstora bitar. Klyfta fikonen och fördela allt på små cocktailpinnar.
Halloumispett med fikon. Foto: Ulrika Ekblom
Utdrag ur boken Fixa festen (Ica Bokförlag) av Liselotte Forslin, Mia Gahne, Jan Gradvall, Catharina Lindeberg-Bernhardssom, Anna Thunell och Mia Öhrn.
Anmäl dig till ELLEs nyhetsbrev!
För det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av, eller alla, våra nyhetsbrev här nedanför.
Klicka i vilka nyhetsbrev du vill få och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox.
Då får du ett urval av veckans bästa artiklar, ta del av exklusiva erbjudanden och ta emot inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Och du missar inga tävlingar eller nyheter från ELLE, ELLE Decoration eller ELLE mat & vin. Välkommen!