Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Hallå där Ella Woodward!

01 jan, 2015 
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ellaellaella

23-åriga Ella Woodward driver en av världens största matbloggar, deliciouslyella.com och är aktuell med sin första kokbok med samma namn. Efter att hon blivit sjuk och inte blivit hjälpt av mediciner ändrade hon totalt sin kost och slutade äta kött, mjölkprodukter, gluten, socker och processad mat.

Vad ser du som den största mattrenden det här året?

– Att människor blir mer medvetna om vad de äter, och att vad de äter påverkar hur de mår. Det är positivt!

Om man är sugen på att äta mer som du, hur tycker du att man ska börja?

– Förändra i små steg, lägg hellre till än ta bort. Lägg till exempel till en extra portion grönsaker eller frukt en dag. Börja med en smoothie på morgonen som innehåller banan och mandelmjölk, snarare än grönkål och selleri.

Så småningom kommer du bli mindre sugen på skräpmat och mer sugen på nyttigare alternativ – och din resa har börjat!

Favoriter bland dina egna recept?

– Min creamy coconut porridge, den äter jag nästan varje dag. Likaså mina energy balls, som mellanmål eller snacks. Och en ny favorit för tillfället är min rostade rödbets- och potatissoppa.

Följ Ella på hennes fantastiska blogg!

ellaella

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons