Crostini med grönmögelost och päron

Crostini med grönmögelost och päron.

Päron och grönmögelost är en ­pålitlig smakkombination. Här på crostini toppad med pinjenötter och flytande honung. Perfekt som drinktilltugg eller plockmat!
24 september, 2015

10–15 stycken

Tid: 30 minuter

Ingredienser:

10-15 crostinis

50 g pinjenötter

1 päron (stort fint)

150 g grönmögelost

1 msk flytande honung

Gör så här:

  1. Rosta pinjenötterna i en het stekpanna.
  2. Skölj och skiva päronet i tunna strimlor.
  3. Lägg en bit ost på varje crostini. Mosa gärna till den lite så den ­fäster vid brödet.
  4. Lägg ett par päronstrimlor på varje brödbit.
  5. Toppa med pinjenötter och ringla lite honung över.
Crostini med grönmögelost och päron.

Crostini med grönmögelost och päron.