Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Crostini med grönmögelost och päron

24 sep, 2015 
AvRedaktionen
Crostini med grönmögelost och päron.
Päron och grönmögelost är en ­pålitlig smakkombination. Här på crostini toppad med pinjenötter och flytande honung. Perfekt som drinktilltugg eller plockmat!
Annons

10–15 stycken

Tid: 30 minuter

Ingredienser:

10-15 crostinis

50 g pinjenötter

1 päron (stort fint)

150 g grönmögelost

1 msk flytande honung

Gör så här:

  1. Rosta pinjenötterna i en het stekpanna.
  2. Skölj och skiva päronet i tunna strimlor.
  3. Lägg en bit ost på varje crostini. Mosa gärna till den lite så den ­fäster vid brödet.
  4. Lägg ett par päronstrimlor på varje brödbit.
  5. Toppa med pinjenötter och ringla lite honung över.
Crostini med grönmögelost och päron.
Crostini med grönmögelost och päron.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons