Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Gott (och nyttigt) snacks till lördagkvällen

07 nov, 2015
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Helgens godaste alternativ om man välja bort sockret eller bara testa något nytt är grönkålschipsen. Inget nytt – men vi påminner gärna!

Du behöver:

– 1/2 grönkål

– 3 msk olivolja

– havssalt

Så gör du:

1. Värm ugnen till 175°. Skölj av grönkålen och låt den torka.

2. Riv grönkålen i mindre bitar och lägg dem därefter på en plåt. Ringla olja och strö salt över och massera därefter in bitarna.

3. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills chipsen är krispiga och kanterna börjar bli bruna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Receptet hämtat från ELLE mat och vin.

Läs också: Recept på glutenfri kladdkaka

Annons