Grillkorv i minibaguette med krämig fänkålssallad

Grillkorv i minibaguette med krämig fänkålssallad.

Korv med bröd är en favorit hos både stora och små. Gör måltiden lite matigare genom att byta ut korvbrödet till minibaguetter och servera med en krämig fänkålssallad.
24 maj, 2017

Den här grillrätten är enkelt att variera. Testa att göra den mer vuxen genom att byta ut korven mot en med starkare smak. Eller varför inte testa baguetter med vitlökssmak och grilla brödet över grillen innan!

Receptet är för 4 portioner

Du behöver:

4 st minibaguetter

1/2 dl pumpakärnor

4 st Lithells grillkorv

Fänkålssallad:

1 st fänkål, tunt skivad

1 tsk pressad citronjuice

1 dl majonnäs

salt

Gör så här:

  1. Blanda ingredienserna till fänkålssalladen och smaka av med salt.
  2. Grilla eller stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Grilla bröden och skär ett snitt rakt över.
  4. Lägg ner korven och toppa med fänkålssallad och pumpakärnor.

Förbered fänkålssalladen hemma och grilla korven utomhus.

Recept och foto: Lithells

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: