Grillad romansallad med ädelost

Grillad romansallad med ädelost.

Att grilla sallad tillhör inte vanligheterna, men är otroligt gott. Hittar du inte romansallad går annan variant bra, men gärna en där bladen sitter tätt, det blir lättare att grilla.
08 maj, 2017

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

2 romansalladshuvuden

1 msk olja

salt

50 g valnötter

100 g ädelost

Gör så här:

Dela salladen i halvor eller kvartar, beroende på storlek, på längden. Pensla på olja och salta. Grilla långt ut på gallret, sallad är känslig. Vänd efter ett par minuter. Hacka nötterna och smula osten, strö dem över salladen.

Grillad romansallad med ädelost.

Grillad romansallad med ädelost.

Av: Pia Hall
Foto: Christina Sundien

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: