Att grilla sallad tillhör inte vanligheterna, men är otroligt gott. Hittar du inte romansallad går annan variant bra, men gärna en där bladen sitter tätt, det blir lättare att grilla.
Av Redaktionen
08 maj, 2017
4 personer
Tid: 15 minuter
Du behöver:
2 romansalladshuvuden
1 msk olja
salt
50 g valnötter
100 g ädelost
Gör så här:
Dela salladen i halvor eller kvartar, beroende på storlek, på längden. Pensla på olja och salta. Grilla långt ut på gallret, sallad är känslig. Vänd efter ett par minuter. Hacka nötterna och smula osten, strö dem över salladen.
Grillad romansallad med ädelost.
Av: Pia Hall Foto: Christina Sundien
Anmäl dig till ELLEs nyhetsbrev!
För det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av, eller alla, våra nyhetsbrev här nedanför.
Klicka i vilka nyhetsbrev du vill få och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox.
Då får du ett urval av veckans bästa artiklar, ta del av exklusiva erbjudanden och ta emot inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Och du missar inga tävlingar eller nyheter från ELLE, ELLE Decoration eller ELLE mat & vin. Välkommen!