Är det här vår nya favoritglögg?

Säsongens glögg är här. Då kan du köpa den.

Stockholms Bränneri gör både Dry Gin och Oak Gin och nu, lagom till jul, lanserar man sin tredje sort: Gin och Tonic Glögg. Julens bästa och självklara val av glögg!
10 november, 2017

Det går faktiskt att tala om någon form av svenskt gin-under med många nya sorter som lanserats och prisats som världens bästa i internationella tävlingar under det senaste året. Ett märke som håller sin produktion i liten skala är Stockholms Bränneri som ligger på Folkungagatan i huvudstaden.

Du hittar både deras Dry Gin och Oak Gin med smak av långpeppar och apelsin på Systembolaget och nu, lagom till jul, lanserar man sin tredje sort: Gin och Tonic Glögg.

Förväntas vara stor efterfrågan

Det första släppet kommer bestå av 500 flaskor och släpps den 15 november. Efterfrågan väntas vara stor så om du vill säkra ett exemplar kan du gå in på Stockholms Bränneris hemsida och skriva upp dig på en lista för chans att få tag i en flaska. Listan öppnar 10 november.

Det är en tolvprocentig glögg baserad på deras egna Dry Gin och Swedish Tonics tonickoncentrat och kommer i en flaska om 50 cl och kostar 150 kronor. Glöggen rekommenderas att serveras varm, gärna med en kvist rosmasin och lingon.x