Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Krämig getost med gräslök och granatäpple

29 maj, 2017
AvRedaktionen
Krämig getost med gräslök och granatäpple.
Krämig röra med getost och ricotta. Strö över gräslök och granatäpplekärnor och servera tillsammans med ett gott surdegsbröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

150 g kantfri getost

250 g ricotta

1/2 knippe klippt gräslök

50 g granatäpplekärnor

1 msk honung

2 tsk röd- eller vitvinsvinäger

surdegsbröd (till servering)

Gör så här:

Smula getost och ricotta tillsammans i en skål, använd en slickepott för att bre ut ostmassan över en stor tallrik. Strö över gräslök och granatäpplekärnor, och ställ åt sidan tills det är dags att servera.

Rör ihop honung och vinäger. Ringla över osten strax före servering. Servera tillsammans med ett gott surdegsbröd med knaprig skorpa.

Krämig getost med gräslök och granatäpple.
Krämig getost med gräslök och granatäpple.

Recept och foto: Europapress

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons