Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Fylld portabello med pesto, mozzarella och pinjenötter

05 maj, 2017
AvRedaktionen
Fylld portabello med pesto, mozzarella och pinjenötter.
Fylld portabello med pesto och mozzarella är ett smakrikt middagstillbehör som också blir en god förrätt med lite rucola till. Toppa med pinjenötter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

6 portobellosvampar (eller stora champinjoner)

2 påsar riven mozzarellaost

3 msk röd pesto

1/2 dl finriven parmesanost

salt och peppar

1/2 dl rostade pinjenötter

Gör så här:

Lägg svamparna med toppen nedåt i en oljad ugnssäker form och droppa över pesto. Strö mozzarellan över svamparna. Strö över pinjenötter och grilla på låg värme i cirka 8–10 minuter tills osten smält.

Tips! Du kan byta ut mozzarellan mot feta- eller getost.

Fylld portabello med pesto, mozzarella och pinjenötter.
Fylld portabello med pesto, mozzarella och pinjenötter.

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons