Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Fredagsmyspodden lunchlyxar på T/BAR

26 jun, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fredagsmyspodden är tjejkvällen alla får vara med på där fredagsfeeling är den viktigaste ingrediensen!

Den här veckan har tjejerna besökt Hotell Diplomats brasseri T/BAR som både kan skryta om vacker utsikt och härlig atmosfär mitt i smeten på strandvägens gräddhylla! Hit går man för att avnjuta allt från frukost till lunch, brunch, afternoon tea och middag! Om lunchtimmarna fungerar  T/BAR som en samlingsplats för allt från affärsmän till fashionistas varvat med internationella gäster!

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET AV FREDAGSMYSPODDEN HÄR!

tbar1

Cassandra valde en ljuvlig toastskagen XL proppfylld med handskalade räkor i en krämig skagendröm, toppad med finhackad rödlök och löjrom.

Annons
tbar6

Toastskagen i kombination med en skvätt vitt vin är nämligen inte så dumt! Speciellt inte när den serveras på en uteservering med solen i ögonen!

tbar3

Carro valde två rätter. Sashimi på salmalax på en bädd av mango, sojabönor toppar med koriander och bakade betor med getostcrème, valnötter och syltad svamp.

Annons
tbar4

Carro gav båda rätterna recentionen ”det bästa av två världar”. Jag hade turen att få smaka en tugga av rätterna och kan inte annat än att hålla med. Sashimin är något extra. Den ska jag komma ihåg nästa gång jag har vägarna förbi Hotell Diplomat.

tbar2
Annons