Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!
13 november, 2018

4 personer

Ingredienser:

16 frysta havskräftor

1 mango

1/2 gurka

1 avokado

smör, till stekning

kryddörter, t ex körvel, ärtskott, harsyra

1/2 lime

1/2 rödlök

Gör så här:

  1. Tina havskräftorna, halvera dem och ta ut köttet.
  2. Skala mangon och skär i fina tärningar.
  3. Skala gurkan, ta bort kärnorna och skär i fina tärningar.
  4. Skär avokadon i fina tärningar.
  5. Stek havskräftsköttet i smör i cirka 2 minuter.
  6. Varva havskräftsköttet, mango, avokado, gurka och kryddörter i en krans på tallrik, pressa över lime och garnera med finhackad rödlök.
Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: