Fontana lanserar smaksatt fetaost

14 maj, 2018 
AvRedaktionen
Fetaost är en viktig ingrediens i det grekiska köket och en populär smaksättare över hela världen. Nu lanserar Fontana den klassiska osten i två nya smaker.
Annons
Fontana lanserar smaksatt fetaost. Foto: IBL
Fontana lanserar smaksatt fetaost. Foto: IBL

Fetaost är den absolut populäraste osten i Grekland. Smaken är lätt syrlig med en viss sälta och konsistensen varierar från fast till lätt krämig beroende på vilken fetaost du väljer.

Vitlök och grekiska örter

Fontana lanserar nu den klassiska fetaosten i två nya smaker: vitlök och grekiska örter. Osten passar utmärkt som smaksättare i sallader, pajer och såser eller bara som den är.

– Fetaost är en stor del av den grekiska matkulturen. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda Sveriges alla fetaostälskare dessa nya varianter av osten. De passar perfekt till sommarens härliga sallader och middagar! säger Corina Papadopoulou, kommunikationschef på Fontana.

Annons

Fetaosten kostar ca 29:90 kr och finns i butik från och med vecka 19.

Fetaost från Fontana med smak av grekiska örter och vitlök.
Fetaost från Fontana med smak av grekiska örter och vitlök.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons