Fontana lanserar ekologiska halloumiburgare

15 feb, 2018 
AvRedaktionen
Ekologisk halloumiburgare från Fontana.
Allt fler väljer bort kött i sina hamburgare samtidigt som halloumi växer i popularitet. Fontana lanserar nu därför ekologiska halloumiburgare.
Annons

Efterfrågan på ekologiska produkter och vegetariska alternativ ökar ständigt. Fontana, som har ensamrätt på ekologisk halloumi från Cypern, lanserar nu Sveriges första ekologiska halloumiburgare.

– Vi ser att efterfrågan på halloumi fullkomligt har exploderat! Vi vill ständigt förnya oss och nu gör vi det möjligt att njuta av en grönare halloumiburgare som både är proteinrik och mättande, en fin kombination, säger Corina Papadopoulou, kommunikationschef på Fontana Food.

Fontanas ekologiska halloumiburgaren säljs i fyrapack för ca 45 kr. Varje burgare väger 50 gram. Burgaren är god att grilla, steka eller äta som den är – antingen som burgare, på mackan eller till en sallad.

Halloumiburgare med avokadokräm.
Halloumiburgare med avokadokräm.
Ekologisk halloumiburgare från Fontana.
Ekologisk halloumiburgare från Fontana.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons