Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Somriga drinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Fisktacos med mango och guacamole

04 mar, 2018
AvRedaktionen
Fisktacos med mango och guacamole.
Byt ut köttfärsen mot torsk i dina tacos. Både gott för dig och för miljön. Servera dina fisktacos tillsammans med dina favorittillbehör i små tortillabröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 portioner

Tid: 10 min + 30 min förberedelse

Du behöver:

300 gr Gourmetbitar Torsk*

små tortillabröd

finhackad ananas & mango

majskorn
guacamole
picklad rödlök

Marinad:

3 msk rapsolja

rivet limeskal av en 1/2 lime

1-2 tsk hackad chili

crème fraiche/guacamole

salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Marinaden blandas och gnids in på torsken.
  2. Tillaga torsken i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
  3. Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
  4. Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.
  5. Ät fisktacosen direkt!

* Findus Gourmetbitar av torsk är perfekt skurna bitar av torskrygg och torskfilé som du marinerar och därefter enkelt och snabbt tillagar på låg temperatur i ugnen.

Fisktacos med mango och guacamole.
Fisktacos med mango och guacamole.

Recept och foto: Findus

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons