Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Crostini med fikon, vitlöksost och serrano

24 sep, 2015
AvRedaktionen
Crostini med fikon, vitlöksost och serrano.
Fikon, vitlöksost och serranoskinka passar bra tillsammans. Här på krispig crostini. Välj vitlöksost av god kvalitet så blir smakupplevelsen på topp!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

15–20 stycken

Tid: 20 minuter

Ingredienser:

15-20 crostinis

200 g färskost med vitlök

200 g serranoskinka

3 färska fikon

Gör så här:

  1. Bred vitlöksost på brödet.
  2. Lägg en lagom stor bit serranoskinka på varje bit.
  3. Dela fikonen i klyftor och lägg en på varje crostini.
Crostini med fikon, vitlöksost och serrano.
Crostini med fikon, vitlöksost och serrano.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons