Festlig meny med bakad ricotta, svamppasta och chokladdessert

Festlig tre-rätters meny

Grön, elegant och smakrik med en liten twist – den nya festmaten är här! Lägg till några vänner och du har receptet för en lyckad kväll.
13 mars, 2020

1. Päronbourbon med sojarostade hasselnötter

Börja kvällen med att lyxa till det med en supergod drink på päron, mynta och hasselnötter! Söt, frisk och stark – perfekt till smakrika knapriga nötter. Servera med friska pärontärningar.

Till receptet >>

Päronbourbon med sojarostade hasselnötter

Päronbourbon med sojarostade hasselnötter.

2. Bakad ricotta med olivsalsa

Bjud på en ljuvlig bakad ricotta med olivsalsa som förrätt. Den ljumma ostkakan tillsammans med oliver, rödlök och tomat blir en fantastisk smaksensation. Toppa med hackad basilika och njut!

Till receptet >>

Bakad ricotta med olivsalsa

Bakad ricotta med olivsalsa.

3. Pappardelle med svamp, valnötter och rosmarin

Servera en krämig pasta med skogens smaker – mäktig, mättande och härligt rustik. Toppa med riven parmesan och repad rosmarin.

Till receptet >>

Pappardelle med svamp, valnötter och rosmarin

Pappardelle med svamp, valnötter och rosmarin.

4. Chokladmousse med kaffesmak

Säg den som tackar nej till chokladmousse? Avsluta middagen med en len chokladmousse smaksatt med kaffe för en härligt djup och vuxen chokladsmak. Toppa med lite kakao eller kaffepulver som pricken över i:et.

Till receptet >>

Chokladmousse med kaffesmak

Chokladmousse med kaffesmak.

Av: Julie Hey, Timm Vladimir
Foto: Skovdal Nordic, Stine Christianssen, Betina Hastoft

LÄS MER:

Lyxig och fräsch trerättersmeny

Romantisk helgmeny med frisk fördrink

Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: