Populärt: Mat Vegetariskt Alla recept Somriga drinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Fårfiolsrullar

03 feb, 2014
AvSofie Nyblin
Fårfiolsrullar är ett klassiskt, lättfixat tilltugg som kan förberedas flera timmar innan och förvaras i kylen. Servera med snaps.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fårfiolsrullar.
Fårfiolsrullar.

20 stycken

Du behöver:

20 skivor rökt fårfiol

2 burkar crème fraiche

riven färsk pepparrot

salt och peppar

1 kruka färsk mynta, till garnering

Gör så här:

Vispa upp crème fraichen med elvisp. Smaksätt med riven pepparrot, salt och peppar. Smaka av till önskad styrka. Bred blandningen på fårfiolsskivorna, rulla ihop och garnera med mynta.

Annons