Estrella lanserar årets julchips 2021 – här är nya smakerna

Årets julchips från Estrella

Julnyheterna avlöser varandra och nu släpper även chipsjätten Estrella nya smaker inför julen 2021. Vilken blir din krispiga favorit?
01 november, 2021
TV: 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks
1:15

Efter reklamen: TV: 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

(1:15)

Slå på ljud

Vi befinner oss i en tid då mängder av julnyheter och smaker avlöser varandra. Från Almondys uppskattade pepparkakskladdkaka till Dumles klassiska kolor med smak av polkamint och mörk choklad.

Även chipsjätten Estrella lanserar nyheter för säsongen, samtidigt som en gammal favorit gör efterlängtad comeback.

Estrellas julostchips kommer tillbaka

De klassiska julostchipsen gör comeback efter fjolårets uppehåll. Estrella valde att ta tillbaka smaken inför julen 2021, det efter att konsumenterna suktat efter en återkomst.

Dessa tunna, släta, krispiga potatischips har en nostalgisk smak av vällagrad julost. Sältan passar perfekt som komplement på julbordet för den som vill vila från pepparkakor, chokladaskar och knäck för en stund.

Övriga julnyheter från Estrella

Julstjärnan hör julen till, så är det bara. Nu kan vi även konsumera stjärnorna i spröd chipsform med smak av cream cheese.

Och finns det något juligare än doften av brända mandlar? Nej knappast! Nu förenas brända mandlar med rostade jordnötter. Och resultatet blir en nötblandning som ger oss både sött och salt i ett.

Estrellas julsnacks produceras i begränsad upplaga – därför uppmanas julälskare att inte vänta för länge med att testa årets julnyheter som finns i butik från och med vecka 45.

Foto: Estrella

0:43

Efter reklamen: Se också: Mintigt julgodis med polkagris, choklad och After Eight

(0:43)

Slå på ljud