Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Estrellas snacksnyheter 2022

20 dec, 2021 
AvEmma Castman
Estrellas nya smaker 2022
Ja, du läste rätt… 2022 utökar Estrella sitt sortiment med bland annat sötpotatischips! Här är allt vi vet om årets första snacksnyheter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

Det nya året närmar sig med stormsteg, och årets första snacksnyheter från Estrella har precis presenterats. Vad säg till exempel om två olika varianter av sötpotatischips, eller extra krispiga ostbågar med smak av cheddarost, gräddfil och lök?

Nedan listar vi nyheterna som landar i butik den 17 januari 2022. Vilken blir din favorit?

Nyheter från Estrella 2022

Sötpotatischips Sourcream & Onion och Sötpotatischips Havssalt

Sötpotatischips Sourcream & Onion och Sötpotatischips Havssalt

Estrella lanserar två olika varianter av sötpotatischip, Sötpotatischips Havssalt samt Sötpotatischips Sourcream & Onion. Båda nyheterna är veganska och beskrivs som ”smakrika med unik krispighet och mycket karaktär”. Förlanseras på Foodora Market den 3:e januari.

Annons

BBQ-chips

BBQ-chips

Grovräfflade chips med en kryddig mix av grillad paprika, lök, tomat och vitlök. Förlanseras på Hemmakväll den 29 december.

Super Crunch Cheddar Sourcream & Onion

Super Crunch Cheddar Sourcream & Onion

Ostbåge med extra krispighet och smak av cheddarost, gräddfil och lök. Ska dessutom innehålla mindre fett än liknande produkter eftersom ostbågarna är ugnsbakade och inte friterade. Kan innehålla spår av jordnötter och gluten.

Annons

Linschips Vitlök, Gräslök & Chili

Linschips Vitlök, Gräslök & Chili

En av de mest uppskattade smakerna på Västkustchips gör nu entré på populära veganska linschips. Kan innehålla spår av mjölk och soja.

Nötmix Mandel Honung & Salt

Nötmix Mandel Honung & Salt

Estrellas nötmix med smak av honung och salt får en efterlängtad kompis med jordnötter och mandel. Innehåller spår av nötter.

Foto: Estrella

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons