Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Estrella lanserar tillfällig sommarnyhet – så smakar den

20 jun, 2022 
AvEmma Castman
Estrella sommarnyhet
Tycker du om lökringar – och snacks? Då kan vi med glädje meddela att Estrella har presenterat en extrainsatt sommarnyhet, nämligen Onion Rings!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!Brand logo
Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!

Redan i slutet av 2021 presenterade Estrella några av sina nyheter för kommande år – däribland sötpotatischips med smak av sourcream & onion samt havssalt och linschips med smak av vitlök, gräslök och chili.

Succéerna blev snabbt (och inte helt oväntat) ett faktum, och i maj 2022 gick snacksföretaget ut med ytterligare nyheter för året, nämligen sina sommarsmaker: Paprika & Havssalt och Super Stars Ranch & Sourcream.

Den förstnämnda nyheten beskrivs som ”släta, salta och smakrika potatischips som passar extra bra till stekheta stranddagar och glödande grillkvällar” och den sistnämnda som ”spröda snacksstjärnor med smak av vitlök, tomat, paprika & gräddfil”.

Annons

Hyllad klassiker åter i Estrellas sortiment

Lyckligtvis tar nyheterna inte slut där! Nyligen presenterade Estrella ytterligare ett sommarsnacks och det är Onion Rings som beskrivs som spröda ringar med en robust, klassisk och intensiv smak av gul lök och salt.

Nyheten kommer att vara på tillfälligt besök – och det är inte första gången. Senast lökringarna äntrade snackshyllan var 2019 när Estrella lanserade tre smaker som andades street food, nämligen Onion Rings, Kebab with garlic and tomato och Italian Pizza.

Då kommer Onion Rings till butikerna

Estrella meddelar att den tillfälliga sommarnyheten kommer att landa i butik den 4 juli, men tipsar samtidigt om att hålla utkik redan nu...

"Den 4 juli lanseras favoriten i butik men ett tips är att hålla utkik redan nu. Riktigt populära återbesökare som Onion Rings dyker ofta snabbt upp i snackshyllorna men har också en tendens att bli objekt för bunkring och ta slut fort", skriver de i ett pressmeddelande.

Foto: Estrella

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons