Estrella lanserar tillfällig sommarnyhet – så smakar den

Estrella sommarnyhet

Tycker du om lökringar – och snacks? Då kan vi med glädje meddela att Estrella har presenterat en extrainsatt sommarnyhet, nämligen Onion Rings!
20 juni, 2022
Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!
0:28

Efter reklamen: Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!

(0:28)

Slå på ljud

Redan i slutet av 2021 presenterade Estrella några av sina nyheter för kommande år – däribland sötpotatischips med smak av sourcream & onion samt havssalt och linschips med smak av vitlök, gräslök och chili.

Succéerna blev snabbt (och inte helt oväntat) ett faktum, och i maj 2022 gick snacksföretaget ut med ytterligare nyheter för året, nämligen sina sommarsmaker: Paprika & Havssalt och Super Stars Ranch & Sourcream.

Den förstnämnda nyheten beskrivs som ”släta, salta och smakrika potatischips som passar extra bra till stekheta stranddagar och glödande grillkvällar” och den sistnämnda som ”spröda snacksstjärnor med smak av vitlök, tomat, paprika & gräddfil”.

Hyllad klassiker åter i Estrellas sortiment

Lyckligtvis tar nyheterna inte slut där! Nyligen presenterade Estrella ytterligare ett sommarsnacks och det är Onion Rings som beskrivs som spröda ringar med en robust, klassisk och intensiv smak av gul lök och salt.

Nyheten kommer att vara på tillfälligt besök – och det är inte första gången. Senast lökringarna äntrade snackshyllan var 2019 när Estrella lanserade tre smaker som andades street food, nämligen Onion Rings, Kebab with garlic and tomato och Italian Pizza.

Då kommer Onion Rings till butikerna

Estrella meddelar att den tillfälliga sommarnyheten kommer att landa i butik den 4 juli, men tipsar samtidigt om att hålla utkik redan nu...

"Den 4 juli lanseras favoriten i butik men ett tips är att hålla utkik redan nu. Riktigt populära återbesökare som Onion Rings dyker ofta snabbt upp i snackshyllorna men har också en tendens att bli objekt för bunkring och ta slut fort", skriver de i ett pressmeddelande.

Foto: Estrella