Efter förra succén – ELLE Member bjuder in till ny cookalong

Cookalong med Jenny Norberg och Emma Blomberg

ELLE Member bjuder in till cookalong med ELLE:s Jenny Norberg och Emma Blomberg. Missa inte vårens mysigaste matlagnings-live med inspiration till sommarens bästa mingelmat!
19 maj, 2022

Efter vår senaste cookalong-succé är det äntligen dags igen! ELLE mat & vins editionschef Jenny Norberg och ELLE Members redaktör Emma Blomberg bjuder in till cookalong den 24 maj. Signa upp dig som ELLE Member för en härlig kväll med mysig matlagning och de allra bästa tipsen inför sommarens mingel – och chansen att vinna ett finfint pris!

Cookalong med Emma Blomberg och Jenny Norberg

Den 24 maj guidar ELLE:s egna matexpert Jenny Norberg oss igenom sommarens bästa mingelmat. Med sig har hon ELLE Members redaktör Emma Blomberg. Tillsammans kommer de bjuda på god mat och sina bästa mat- och dryckestips inför sommarens alla tillställningar.

– Det ska bli så roligt att laga mat tillsammans med Jenny. Vi ligger på helt olika kunskapsnivå, Jenny är ju ett proffs och jag är nybörjare (för att inte säga dålig) i köket, så jag ser fram emot att ta del av massor tips och inspiration. Och jag hoppas att våra ELLE Members känner likandant! Är du en foodie precis som vi får du bara inte missa detta, säger Emma Blomberg.

Cookalong med Frida Lund och Jenny Norberg: Se hela sändningen här

Cookalong den 24 maj

Cookalongen kommer att ta plats den 24 maj kl. 18.15 och ske live på ELLE mat & vins Instagram. Kvällens meny kommer bestå av tre läckra och lyxiga minipizzor med både salt och söt topping – perfekta till sommarens mingel. Och så blir det lite bubbel, förstås!

Signa upp dig som ELLE Member för att ta del av inköpslistan så du kan delta i cookalongen!

Så gör du för att delta i ELLE Members cookalong

Tävling – vinn ett tårtdekorationset

Du som är ELLE Member har dessutom chansen att vinna ett tårtdekorationset från Kenwood. OBS! Tävlingen är nu avslutad och vinnaren kontaktad.

Nu har du chansen att vinna ett tårtdekorationset från Kenwood. Tävla på din ELLE Member-sida.

Fixa pricken över i:et på dina favoritbakverk med detta kompletta dekorationsset. Bestående av två palettknivar, en slickepott i silikon, glasyrskrapor, en spritspåse med 14 munstycken, en kakskärare och ett roterande tårtfat i rostfritt stål, har du alla verktyg du behöver för att lägga till den avslutande wow-faktorn.

Du hör ju. Det här vill du inte missa! Tävla på din Member-sida genom att motivera varför just du behöver det här settet!

SÅ GÖR DU FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA

Tävlingen pågår t.o.m. den 31 maj. Vinnaren kontaktas via mail den 1 juni.

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren kontaktad.

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För att delta måste du fyllt 18 år. Du har 24 timmar på dig att svara på mailet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

Läs mer om och bli ELLE Member här

Gå med i ELLE Member – vårt nya community
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud