Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

ELLE Member bjuder in till cookalong med Frida Lund och Jenny Norberg

14 feb, 2022 
AvLinda Strömbäck
Frida Lund och Jenny Norberg bjuder in till cook-along
Mat-och dryckesprofilen Frida Lund och ELLE mat & vins Jenny Norberg bjuder in ELLE Members till cookalong den 24 februari! Bjud över dina fellow foodies på välsmakande vardagslyx och laga mat med matkonnässörerna!
Annons

Nu bjuder ELLE Member in till en livesänd cookalong på ELLE Mat & vins Instagram. Tillsammans med matprofilerna Frida Lund och ELLEs Jenny Norberg kommer det bjudas på en välkomponerad meny i gröna smaker och garanterat ett och annat tips som kan imponera på framtida middagsgäster!

Se till att boka in i kalendern och bli ELLE Member för möjligheten att vara med på februaris mysigaste mat-happening!

Bild ur Frida Lunds Vinboken

Mat-och vinprofilen Frida lUND

Frida Lund är den välkända matinspiratören och kokboksförfattaren som under sitt Instagram-konto @_fridalund (tidigare godagrejer) bjudit på lyxig vardagsmat, goda viner och en rejäl klick (brynt) smör. Hon har även delat med sig av sina bästa vintips i VIN-TV, är grundare av Facebook-gruppen Vinhaggorna och gav nyligen gav hon ut boken Vin från A till Ö. Nämnde vi att hon dessutom är bloggare hos oss på ELLE?

Annons

Tillsammans med ELLE mat & vins editionschef Jenny Norberg har de båda matprofilerna plockat fram en smaklöks-kittlande meny för denna mysiga cookalong med alla ELLE Members. Inte redan medlem? Signa upp dig som ELLE Member redan nu för möjligheten att delta den 24 februari!

Frida Lund

COOKALONG DEN 24 FEBRUARI

Cookalongen kommer att ta plats den 24 februari mellan kl. 17.45 till 18.15 och ske live på ELLE Mat & vins Instagram. Signa upp dig som ELLE Member för att få tillgång till hela inköpslistan så att du kan delta i cookalongen. Se sedan till att följa ELLE Mat & vins Instagram och var redo med slevar och kastruller när vi kickar igång!

Kvällens menyn kommer bestå av krämig pasta med skogschampinjoner och svartkål tillsammans med en krispig sallad.

Bon appétit!

Så gör du FÖR att delta i ELLE Members cookalong

Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community
Annons