Efter rosésuccen – nu kommer Hannah och Amandas bubbel

09 mar, 2018 
AvMalin Ny
Hannah och Amanda släpper nu bubbel.
Fruktigt och lätt som passar både vardagens höjdpunkter och helgens fester – så beskrivs Systembolagets bubbliga nyhet. Bakom lanseringen står populära Hannah och Amandas Perfect Day.
Annons

Perfect Day har sedan tidigare ett populärt rosévin i sitt sortiment men utökar nu ytterligare och lanserar mousserande: Perfect Day Bubbles. Vinet, som är en Spumante Cuvée Extra Dry, kommer från Bologna i Italien, innehåller 100 procent Trebbianodruvor och ska ha en fruktig och lätt smak som ska passa perfekt för både vardag och fest.

Prisklass för alla som fungerar både till vardag som fest

Bubblet fungerar både till vardag som fest.
Bsmart

– Vi är otroligt nöjda med att nu kunna erbjuda ytterligare ett riktigt bra, noga utvalt vin i Perfect Day-serien till alla medvetna konsumenter. Vi har också valt en prisklass som vi tror passar alla våra kunder, säger Anna Andrée Jeppe, vd för Contemporary Wines, i ett pressmeddelande.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Perfect Day Bubbles finns tillgängligt på Systembolaget just nu.

Foto Contemporary Wines, IBL

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar