Eau de Grill – parfymen för dig som älskar att grilla

Gillar du doften av grillat? Nu har det kommit en parfym med doftnoter som humle, malt, grill och rök. Perfekt för alla som är grilltokiga!
20 juni, 2018
Falcon lanserar parfymen Eau de Grill.

Falcon lanserar parfymen Eau de Grill.

Lagom till sommarens alla grillfester lanserar Falcon en parfym med doft av grillat och svensk sommar. Parfymen, med namnet ”Eau de Grill”, lanseras i begränsad upplaga i Falcons nya webbshopp Tillsammans som syftar till att skapa gemenskap och grillminnen.

– Vi vill göra det enklare och roligare för människor att skapa minnesvärda stunder av gemenskap. Grilla är godast tillsammans och i vår webbshop finns allt man kan tänkas behöva för att njuta vid grillen, och att fånga den känslan i en doft känns klockrent. ”Eau de Grill” är som en perfekt grillkväll, tappad på flaska, säger Louise Eckerbom, Brand Manager för Falcon i ett pressmeddelande.

Så doftar parfymen

Parfymens hjärta av humle och malt skapar en jordnära doft med fylligt djup och fräscht avslut. Intensiva basnoter av björkved, grill och rök lättas upp av frisk citrus och kryddig svartpeppar.

Toppnoter: Citrus och svartpeppar
Hjärtnoter: Humle och malt
Basnoter: Björkträ, grill och rök

Parfymen ”Eau de Grill” kostar 599 kr för 30 ml och lanseras den 26 juni i webbshoppen, där det även finns saker som grillvantar och förkläden.

7 recept för en lyckad grillfest >>

Grillat är godast!

Grillat är godast!