Dolce & Gabbana och SMEG i designsamarbete

13 aug, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Designerduon Domenico Dolce och Stefano Gabbana lanserar tillsammans med det italienska hemelektronikföretaget SMEG en färgglad kollektion med köksmaskiner – och de är precis så snygga som man kan tänka sig!
Annons
I kollektionen ingår bland annat en brödrost. Foto: Dolce & Gabbana

Redan förra året samarbetade Dolce & Gabbana och SMEG när de tog fram 100 stycken unika handmålade kylskåp till ett pris av cirka 340 000 kronor styck. Tycker du att prislappen är lite väl saftig för ett kylskåp har du något att se fram emot i höst. I år gör de nämligen en favorit i repris och släpper ännu en färgglad kollektion för köket, denna gång med köksmaskiner.

Kollektionen heter Sicily Is My Love och är en hyllning till södra Italien. De vackra redskapen är handmålade i siciliansk folklore-stil och knyter an till Domenico Dolce och Stefano Gabbanas bakgrund. Motiven består av blommor, löv, citroner, päron, körsbär och den vackra naturen i Italien.

Annons

I kollektionen ingår en brödrost, citruspress, kaffemaskin, vattenkokare, mixer, stavmixer och juicepress. Kollektionen släpps i oktober men priset är ännu inte officiellt.

Se några delar av kollektionen:

Brödrost
Blandare
Kaffemaskin
Vattenkokare
Annons
Annons
Innehåller annonslänkar