Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Dansk sillsallad på ägghalvor

16 dec, 2016
AvRedaktionen
Dansk sillsallad på ägghalvor.
Härlig röra med sill och rödbetor som passar perfekt på ägghalvor. Kan även serveras som snacks, förrätt eller som pålägg på bröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

100 g majonnäs

1 msk crème fraiche (eller gräddfil)

1 dl vispgrädde (vispad)

1 tsk dijonsenap

4–8 kryddsillar (finskurna)

2 msk inlagda rödbetor (skurna + lite rödbetssaft om du önskar starkare rödfärg)

1 äpple (grovhackat)

1 lök (grovhackad)

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Fördela äggröran på ägghalvorna.

Dansk sillsallad på ägghalvor.
Dansk sillsallad på ägghalvor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons