Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Dadlar med bacon och getost

05 aug, 2016
AvRedaktionen
Dadlar med bacon och getost.
Dadlar och bacon är en klassisk kombination. Prova att även tillsätta getost nästa gång. Det blir en god smakbrytning till de söta dadlarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

18 st

Tid: 10 minuter

Du behöver:

18 dadlar

50 g bacon

1/2 vitlöksklyfta (pressad)

100 g krämig getost

svartpeppar

Gör så här:

Snitta dadlarna och kärna ur. Stek baconet krispigt i torr stekpanna. Låt svalna. Hacka baconet och blanda med vitlök, ost och rikligt med peppar. Klicka blandningen i varje dadel och servera.

Dadlar med bacon och getost.
Dadlar med bacon och getost.

Av: Joanna Farrow 
Foto: Maja Smend

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons