Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSomriga drinkarMidsommarmatMidsommardrinkar

Cuvée Madame öppnar rosa vinhus i Stockholm

16 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
Cuvée Madames rosa pop up-vinhus i Gamla Stan.
Gillar du friskt och krispigt rosévin med inslag av grapefrukt och blodapelsin? Då kommer du att älska Cuvée Madames nyöppnade pop up-vinhus som går helt i rosa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nu slår rosévarumärket Cuvée Madame upp dörrarna till Stockholms första pop up-vinhus, beläget i en gränd i Gamla Stan i Stockholm. Vinhuset kommer att fungera som festlokal, konferensanläggning, kontor och poddstudio – fördelat på fyra våningar.

Vinhuset i Gamla Stan har öppet under försommaren 2018 och det är även möjligt för företag och privatpersoner att ansöka om medlemskap – vilket både ger tillträde till lokalen och till evenemangen som hålls i byggnaden. Bakom konceptet ligger kommunikationsbyrån Redgert Comms med Daniel Redgert i spetsen.

Cuvée Madames rosa pop up-vinhus i Gamla Stan.
Cuvée Madames rosa pop up-vinhus i Gamla Stan.

– Tanken är att Cuvée Madame House nu under de kommande veckorna ska vara skådeplatsen för massor av kul, allt från after works till poddinspelningar. Vi har redan en hel del aktiviteter inplanerade, men det finns fortfarande plats! Det är fritt fram att maila in och berätta varför just ett rosa townhouse i Gamla Stan är den perfekta platsen för ditt event, säger Anna Andrée Jeppe, vd på Contemporary Wines.

Annons

Vill du ha en plats i huset? Mejla [email protected]

Cuvée Madames rosa pop up-vinhus i Gamla Stan.
Cuvée Madames rosa pop up-vinhus i Gamla Stan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons