Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSomriga drinkarMidsommarmatMidsommardrinkar

Nu kan du boka gratis skjuts – i en rosa Porsche!

07 maj, 2019 
AvRedaktionen
Cuvée Madame lanserar exklusiv chaufförstjänst.
Vad sägs om att boka kostnadsfri skjuts med en roséfärgad Porsche (fylld med kyld dryck!) i sommar? Det är nu möjligt via Cuvée Madames vinklubb.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Rosévinvarumärket Cuvée Madame lanserade förra året ett uppmärksammat rosa vinhus i Gamla Stan. Huset fungerade som festlokal, kontor och poddstudio. Detta för att visa en modern tolkning av vad ett vinhus kan vara.

Exklusiv chaufförtjänst

Den 7 maj, lagom till rosésäsongen drar igång, lanserar varumärket en exklusiv och kostnadsfri (!) chaufförtjänst. Bilen, en rosafärgad Porsche, kommer komplett med chaufför och kyld dryck. Den kommer främst att finnas tillgänglig i Stockholmsområdet, men kommer även att åka på en rad events som Almedalen, Falsterbo Horseshow och tennisveckan i Båstad i sommar.

– Cuvée Madame är ett modernt varumärke som i en väldigt traditionell bransch gillar att göra saker annorlunda. Förra året var det en nytolkning av begreppet vinhus och i år är det vår chaufförtjänst. Vi är toppklass när det kommer till vin, och vi vill också erbjuda vår målgrupp att färdas på ett toppklassigt sätt, närmare bestämt i en härligt rosa Cuvée Madame bil, säger Anna André Jeppe, VD Contemporary Wines.

Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.
Bilen kan bokas kostnadsfritt av medlemmar i Cuvée Madames vinklubb.

Tjänsten är kostnadsfri och kommer finnas tillgänglig för medlemmar i Cuvée Madames vinklubb. Ansökan om medlemskap görs via [email protected]. Därefter kan man utan kostnad beställa skjuts när man vill göra entré på ett stilfullt sätt.

Följ bilens framfart via Cuvée Madames Instagram, @cuveemadame.

Läs också:

Så kombinerar du rosévin med mat

6 enkla drinkar med rosévin

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons