Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Couscousallad med tomat och fetaost

25 apr, 2017
AvRedaktionen
Couscousallad med tomat och fetaost.
Matig och god couscoussallad med fetaost och tomat. För att göra salladen lite mer proteinrik har vi tillsatt Keso. Ät som den är eller servera som tillbehör.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 portioner

Du behöver:

250 g Keso

75 g fetaost

½ dl gröna oliver med pimiento

2 dl couscous

2 dl grönsaksbuljong

1 rödlök

2 tomater

1 msk smör

Gör så här:

  1. Tillaga couscous i buljong enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala löken. Skär lök och tomater i klyftor och stek i smör på svag värme.
  3. Rör ner i couscousen tillsammans med en smörklick. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smula fetaost, hacka oliver och blanda med keso. Servera till couscousen.
Couscousallad med tomat och fetaost.
Couscousallad med tomat och fetaost.

Recept och foto: Arla

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons