Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Cocktailköttbullar med timjan

24 jun, 2015
AvRedaktionen
Cocktailköttbullar med timjan.
Cocktailköttbullar med timjan. Gör dem riktigt små och delikata! Ät dem som tilltugg eller servera med dina favorittillbehör.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: 50 minuter

Du behöver:

500 g köttfärs

1 ägg

3/4 dl ströbröd

1 1/2 dl gräddmjölk

1 gul lök (finhackad)

2 tsk timjan

salt och peppar

smör att steka i

Gör så här:

Blanda färs och ägg. Låt ströbrödet svälla i vattnet. Blanda ihop med färsen. Blanda ner den finhackade löken, salta och peppra. Smaka av och provstek gärna en klick för att kolla kryddningen.

Cocktailköttbullar med timjan.
Cocktailköttbullar med timjan.

Recept: Jennifer Joyce
Foto: Shutterstock

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons