Chokladkoppar med en hint av te
- AvRedaktionen
 
De här chokladkopparna med smak av te är lika goda som de är söta. Extra fint blir det om du serverar desserten i färgglada koppar på fat. Fynda billigt på loppis!
12 koppar
Tid: 15 minuter
Du behöver:
2 1/4 dl grädde
1 3/4 dl mjölk
1 tepåse, Earl Grey
1 tepåse, English Breakfast
375 g blandning av finhackad mjölkchoklad och mörk choklad
Gör så här:
Lägg chokladen i en skål. Häll grädde, mjölk och innehållet i tepåsarna i en kastrull. Låt det långsamt koka upp och häll sedan genom en sil över chokladen. Rör om tills chokladen smält. Häll över chokladblandningen i en tillbringare, och häll sedan upp i 12 små koppar. Låt svalna tills chokladen blivit fast.
Fler recept till afternoon tea hittar du här >>
Av: Sarah Cook
Foto: Myles New