Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Chokladdoppade jordgubbar

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Chokladdoppade jordgubbar. Chokladdoppade jordgubbar.
Chokladdoppade jordgubbar är en klassiker av en anledning. Det är gott, enkelt och romantiskt. Servera med bubbel i vackra glas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

16 jordgubbar

60 g vit choklad

60 g mörk choklad

Gör så här:

Skölj jordgubbarna. Smält både den vita och den mörka chokladen, i mikron på låg effekt eller över vattenbad. Doppa hälften av jordgubbarna i vit respektive mörk choklad. Lägg på bakplåtspapper och låt stå kallt minst 1 timme före servering. Servera med bubbel i vackra glas.

Chokladdoppade jordgubbar.
Chokladdoppade jordgubbar.

Recept: Samantha och Daniel Hartley
Styling: Isabelle Olander
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons