Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Chips med romdipp och vaktelägg

15 mar, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Recept på chips med romdipp och vaktelägg
Servera lättsaltade chips med en syrlig dipp, läcker rom och hårdkokta vaktelägg. Festligt tilltugg att börja kvällen med!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!Brand logo
Lyxiga parmesanchips till sommarfesten!

Chips med romdipp

Knapriga chips, syrlig dipp och läcker rom – gott tilltugg som passar perfekt till ett glas bubbel.

Bjud på chips med romdipp till bubblet

6 portioner

Du behöver:

18 vaktelägg eller 6 hönsägg
1 dl crème fraiche
100 g naturell färskost
2 msk hackad gräslök
Salt och nymald peppar
75 g MSC-märkt stenbitsrom eller vegorom
1 påse lättsaltade lantchips

Gör så här:

  1. Hårdkoka äggen, c:a 3 minuter. Blanda crème fraiche, färskost och gräslök. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
  2. Lägg upp äggen på tallrikar med en liten skål ostkräm, rom och chips.

Recept och foto: Skovdal Nordic

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons