Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Chips med löjrom och smetana

19 nov, 2017
AvRedaktionen
Chips med löjrom och smetana.
Snabbt, gott och lyxigt tilltugg som passar perfekt till champagne. Allt du behöver är chips, löjrom, smetana och gärna lite hackad gräslök.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

1 påse chips (naturella lantchips)

100 gr Kalix löjrom

½ dl smetana

½ dl hackad gräslök

Gör så här:

Lägg ut potatischipsen på ett stort fat och garnera med löjrom, smetana och den hackade gräslöken.

Receptet är framtaget exklusivt för ELLE mat & vin för att passa med ett glas Mumm Grand Cordon champagne (nr 7543).

Löjroms-chips med smetana. Foto: Mattias Nilsson
Chips med löjrom och smetana. Foto: Mattias Nilsson

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons