Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Chandon Garden Spritz – en färdigblandad spritz på flaska

21 apr, 2021 
AvErika Garmelius
Chandon Garden Spritz – en färdigblandad spritz på flaska
Nu lanseras Chandon garden spritz, en härlig spritz som påminner om ljumma sommarkvällar. Spritzen är färdigblandad och finns att köpa i såväl portionsförpackning som normalstor flaska. Perfekt till picknicken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Champagnetrender du bör ha koll på 2021Brand logo
5 Champagnetrender du bör ha koll på 2021

Sommaren är bara runt hörnet och nu ser vi fram emot långa sommarkvällar med god mat och dryck. Till alla dessa tillfällen, stora som små, är Chandon garden spritz den perfekta drycken att skåla in värmen med! Varför? Jo, spritzen kommer färdigblandat OCH finns i perfekt portionsförpackning!

Chandon garden spritz har en balans mellan heta smaker, färskhet och bitterhet. För att uppnå likörens bittersöta smak används en kombination av kryddor, örter och apelsinskal. Spritz bittra och aromatiska toner kommer från en blandning av bland annat kardemumma, svartpeppar, kvassia och kamomill. Chandon graden spritz består av 70 procent mousserande vin från Mendoza-regionen.

Chandon garden spritz

Redo att serveras direkt från flaskan

Vi älskar när det är enkelt! Drycken når sin fulla potential när den serveras med rikligt med is och en skiva apelsin och en kvist rosmarin. Men den funkar lika bra utan och spritzen är redo att serveras direkt ur flaskan, perfekt efter en dag på stranden eller i parken.

Chandon garden spritz finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer 51854. 750 ml kostar 205 kr och den mindre flaskan på 187 ml kostar 48 kr. Drycken innehåller mindre sockerhalt än andra spritsar och har inga konstgjorda färgämnen eller ingredienser.

Foto: Chandon

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons