Nu lanseras en färdigblandad spritz – Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz- ny favoritdryck till sommaren

Nu lanseras Chandon garden spritz, en härlig spritz som påminner om ljumma sommarkvällar. Spritzen är färdigblandad och finns att köpa i såväl portionsförpackning som normalstor flaska. Perfekt till picknicken!
21 april, 2021
0:45

Efter reklamen: 5 Champagnetrender du bör ha koll på 2021

(0:45)

Sommaren är bara runt hörnet och nu ser vi fram emot långa sommarkvällar med god mat och dryck. Lagom till det släpps nu en ny (supersomrig!) spritz: Chandon garden spritz, som är den perfekta drycken att skåla in värmen med! Varför? Jo, spritzen kommer färdigblandat OCH finns i perfekt portionsförpackning!

Chandon garden spritz har en balans mellan heta smaker, färskhet och bitterhet. För att uppnå likörens bittersöta smak används en kombination av kryddor, örter och apelsinskal. Spritz bittra och aromatiska toner kommer från en blandning av bland annat kardemumma, svartpeppar, kvassia och kamomill. Chandon graden spritz består av 70 procent mousserande vin från Mendoza-regionen.

Redo att serveras direkt från flaskan

Vi älskar när det är enkelt och de enda du eventuellt kan tänkas behöva till Chandon garden spritz är isbitar och glas. Men det funkar ju lika bra utan och spritzen är redo att serveras direkt ur flaskan, perfekt efter en dag på stranden eller i parken. För att toppa smakupplevelsen kan du lägga till en skiva färsk apelsin och en liten kvist färsk rosmarin!

när kan jag köpa Chandon Garden Spritz?

Från och med den 28 april 2021 går Chandon garden spritz att beställa från Systembolaget. Det kommer att finnas två varianter, en flaska på 75 cl och en miniflaska på 18,75 cl vilket är perfekt om man inte vill öppna en hel flaska!

Foto: Chandon

Missa inte

3 lyxiga och annorlunda drinkar med vin

Får vi fresta med N.Y sour, vitvinsmargarita och rosa blodapelsinmimosa?

4 klassiska cocktails med en twist

Vad sägs om en citrus-moscow mule?

3 tips på bubbliga drinkar att fira in våren med

Vem vill inte dricka Lemon Meringue Spritz?