Champagne med hallongranité

  • AvRedaktionen
Champagne med hallongranité.
Vilket mousserande vin som helst lyfter med små sorbethjärtan. De är dessutom väldigt enkla att göra i vanliga silikonformar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Du behöver:

2 dl hallonpuré

2 msk socker, eller efter smak

Gör så här:

Blanda hallonpuré och socker tills sockret har smält. Frys purén i hjärt formade silikonformar. Ta fram en stund före servering, ta ur formarna och fördela i glas, gärna champagneskålar. Häll champagne över och servera.

Champagne med hallongranité.
Champagne med hallongranité.

Recept: Samantha och Daniel Hartley
Styling: Isabelle Olander
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!