Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Champagne med hallongranité

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Champagne med hallongranité.
Vilket mousserande vin som helst lyfter med små sorbethjärtan. De är dessutom väldigt enkla att göra i vanliga silikonformar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

2 dl hallonpuré

2 msk socker, eller efter smak

Gör så här:

Blanda hallonpuré och socker tills sockret har smält. Frys purén i hjärt formade silikonformar. Ta fram en stund före servering, ta ur formarna och fördela i glas, gärna champagneskålar. Häll champagne över och servera.

Champagne med hallongranité.
Champagne med hallongranité.

Recept: Samantha och Daniel Hartley
Styling: Isabelle Olander
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons