Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Burger & Lobster öppnar i Stockholm

17 mar, 2015 
AvCassandra Lindblom
Populära och trendiga Burger & Lobster öppnar i Stockholm.
Gillar du hamburgare och hummer? Då kommer du att älska den nya restaurangen Burger & Lobster som snart öppnar i Stockholm. Menyn innehåller bara tre rätter som alla kostar precis lika mycket.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE mat & vin-bloggaren och krögaren Pontus Frithiof introducerar tillsammans med Thomas Dahlstedt Skandinaviens första Burger & Lobster på Norrlandsgatan i Stockholm. Konceptet är franchising så tanken är att det skall se likadant ut i Stockholm som i NYC eller London.

Hamburgare från Burger & Lobster.
Hamburgare från Burger & Lobster.

Det kommer att serveras hamburgare, lobster roll och en 700 grams hummer, kokt eller grillad. Rätterna går att dela så du kan få en halv hummer och en halv hamburgare för samma pris. Prisnivån kommer att ligga på kring 275:- per rätt. Håll ögonen öppna i slutet av april. Tanken är att slå upp portarna kring Valborg.

Lobster roll från Burger & Lobster.
Lobster roll från Burger & Lobster.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons