Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Bubblande citruskanna

08 apr, 2018
AvRedaktionen
Bubblande citruskanna.
Läskande och vacker kanna med blandade citrusfrukter och mineralvatten. Det är viktigt att välja ekologiska frukter när du behåller skalet på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

1 ekologisk apelsin

1 ekologisk grape

1 ekologisk blodgrape

1 liter mineralvatten

Gör så här:

Skär i tunna skivor av citrus frukterna och klä insidan av en stor glaskaraff med skivor omlott. Toppa upp med bubbligt mineralvatten och slutligen saften från en halv grape.

Bubblande citruskanna.
Bubblande citruskanna.

Recept: Elsa Billgren
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons