Blåbärscheesecake med kesella

Blåbärscheesecake med kesella.

Underbart god och nyttig blåbärscheesecake med kesella toppad med valfri granola. Lika god till mellanmål som till dessert!
01 februari, 2017

4 personer

Du behöver:

4 dl kesella lätt

1 1/2 dl frysta blåbär

4 msk flytande honung

2 krm äkta vaniljpulver

Garnering:

2 dl valfri granola

Gör så här:

Mixa kesella, blåbär, honung och vaniljpulver till en nästan slät kräm. Lägg hälften av granolan i botten av fyra portionsglas och häll cheesecakesmeten över. Låt stå kallt minst 1 timme. Toppa med resterande granola vid servering.

Blåbärscheesecake med kesella.

Blåbärscheesecake med kesella.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam