Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Somriga drinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Blåbärscheesecake med kesella

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Blåbärscheesecake med kesella.
Underbart god och nyttig blåbärscheesecake med kesella toppad med valfri granola. Lika god till mellanmål som till dessert!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

4 dl kesella lätt

1 1/2 dl frysta blåbär

4 msk flytande honung

2 krm äkta vaniljpulver

Garnering:

2 dl valfri granola

Gör så här:

Mixa kesella, blåbär, honung och vaniljpulver till en nästan slät kräm. Lägg hälften av granolan i botten av fyra portionsglas och häll cheesecakesmeten över. Låt stå kallt minst 1 timme. Toppa med resterande granola vid servering.

Blåbärscheesecake med kesella.
Blåbärscheesecake med kesella.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons